fredag 23 augusti 2013

Så var den första skolveckan avklarad, för eleverna enbart två dagar. Men jag kan konstatera efter dessa två dagar att vi har otroligt fina, trevliga och glada elever på vår skola.

Idag har vi jobbat i tvärgrupper största delen av dagen. Hälften har varit inne, den andra halvan har varit utomhus. Glada barn överallt! Jag hoppas att solen lyser lika härligt när vi ska fortsätta med vårt jobb nästa vecka.  

Med mitt knä är det däremot skit igen. När jag stod med eleverna och väntade på bussen började det smärta när jag gick. Fast på ett helt nytt ställe....typ ledbandsstället....
Det gör helt enkelt vrålont när jag försöker gå, så nu har de åkt fram igen...kryckorna....tur i oturen att man måste köpa kryckorna numera så de fanns lättillgängliga i källaren. Förhoppningsvis räcker det med vila i helgen...annars blir jag riktigt sur!

Tack och lov har min underbare granne klippt gräsmattan åt oss idag. Det hade jag tänkt göra själv egentligen, fast som det är nu hade det aldrig gått. Sonen ska få laga middag och därför kan jag vila mig hela kvällen. Hoppas det är nåt bra på teven, annars tar jag och streamar hem nån film!



Tur att de finns kvar.