måndag 25 april 2016

Idag har det verkligen varit aprilväder. Snacka om att snön vräkt ner på ett sätt som inte är så roligt nu när allt man önskar är sol och vårvärme. I alla fall är det något jag önskar mig väldigt mycket.

Med sommardäck på bilen lärde jag mig i dag att det är dumt att köra uppför en oplogad relativt brant kurvig backe. Risken finns att det tar stopp innan man nått toppen. Då får man backa.....nerför samma oplogade relativt branta kurviga backe....
Man lär sig något nytt varje dag.

Här hemma är allt som vanligt igen. I hallen står all sonens packning...ouppackat.....undrar hur länge? Eller jag hittade på lite....några saker har packats upp....medaljer och överbliven mat....alltid något! Ett litet steg i taget.....

Jag gick raskt förbi packningen och slog mig ner i mitt soffhörn där jag har tittat på en sprakande eld i braskaminen och tack vare den värme elden utstrålade lyckades jag trolla bort frossan ur kroppen.

Sonen gick också förbi packningen, han umgås med kompisar han inte snackat med på ett tag. (Nog är skype bra). Allt är alltså precis som det ska vara!

Nu drömmer jag mig bort tillsammans med internationella husletare. Nyss var de i Sydafrika, nu handlar det om Kroatien. Många lämnar trygga arbeten för att starta om på nytt....modigt. Nog suger det i äventyrstarmen allt...rätt rejält.....fast det fattas lite mod.