lördag 3 november 2012

En lugn morgon här hemma med alla chanser till sovmorgon....naturligtvis vaknade jag tidigt. Jag passade i alla fall på att ta det lugnt och slappa en lång stund. Efter det tränade jag min lårmuskel...på morgonen...vilken chock....har väl aldrig hänt förut! Men som jag sagt förut, det finns en första gång för allting.....
Lingon och socker som är på väg att smälta.
Till slut kände jag att det var dags att göra någonting, så det blev lingonmousse med chokladgömma. Kvällens dessert, har aldrig gjort den förut, men det smakade mycket gott när jag åt upp det sista ur bunken i alla fall.

Sitter och funderar över hur sonen kan tänkas ha det på lägret i Umeå?  Ett kort "god morgon" kom på mobilen för ett tag sen, så att han vaknat kan jag i alla fall vara säker på! Men det är väl ett säkert kort att han har det bra att han inte ringer hem stup i kvarten. Å andra sidan ringer ju inte jag till honom heller....men är man på läger bör man få vara där utan en mamma som ringer hela tiden. Jag tolkar tystnaden som ett gott tecken.

Just nu diskuterar de One Directions hysteriska fans på Nyhetsmorgon. Hur dessa unga fans har en otrolig makt över vilka band som får genomslagskraft, tätt följd av en diskussion om försäljningen av Star Wars till Disney. Den senare diskussionen tyckte jag personligen var mer intressant.
Tre nya filmer har man ju sagt att det ska bli i rymdsagan...undrar just om det är de filmer som det hela tiden pratats om att George Lucas själv hade planerat att göra eller om det blir något helt annat.....Som den Star Wars-nörd jag ändå är känner jag en viss skepticism. Kan det verkligen bli bra och vem ska regissera?? Nåja det lär nog framtiden utvisa. 

Nu tänker jag leta inspiration på för att se vad jag ska hitta på med laxen som ska serveras till middagen.