söndag 26 februari 2017

Det här med lediga dagar är verkligen min grej. Det enda jag ser som ett problem med det är att de går så förtvivlat fort. Nyss var det fredag kväll och nu plötsligt är det söndag kväll. Hur i all världen gick det till? 

Den här helgen har jag dock inte bara tillbringat i soffan. I fredags var jag ute tillsammans med ett gäng arbetskamrater, mat på Public och sen en sväng ner på Bishops innan vi till slut åkte hemåt. En härlig kväll som bjöd på både god mat, dryck och framförallt fantastisk trevlig samvaro. Bästa starten på helgen! 

Lördagen inleddes med en långpromenad i det fina vädret. När jag kom hem gjorde jag upp en eld och sedan grillade sonen och jag. Vi satt i lä på framsidan av huset och njöt av både mat och sol innan jag tillät mig att kolla in lite skidåkning på teven. 

Den här dagen inleddes även den med en promenad, inte lika lång dock eftersom det skulle skjutsas till träning. Nu snurrar sonens svettiga gi i tvättmaskinen, jag har intagit soffläge samtidigt som jag kollar in Legends of Tomorrow. En serie jag av någon konstig anledning har missat men som jag blev introducerad till igår....idag tittar jag vidare själv samtidigt som jag ligger och tänker på hur konstigt det kommer att kännas när sonen drar till Norge. Fast dit är det ju ett tag, ett halvår ungefär. Enligt junior lång tid....i min värld väldigt kort tid. 

Legends of Tomorrow på teven!


Jag fick en överraskning av en god vän häromdagen, en alldeles egen pysselbok!