tisdag 26 april 2011

Middagstips

Magen är mätt och nöjd. Det blev stekt lax, ört- och spenatcouscous, kall sås samt mozarellaost med färsk chili. Sonen åt med god aptit, sa nöjt:  "mozarella, godare än ketchup"...klart att han tycker det som inte ens gillar ketchup! Tror inte att ketchup passat särskilt bra till maten i övrigt heller....

Virus igen

Sabla virus att gömma sig, nog har sonen nån skit kvar på sin dator som gömmer sig. Det inköpta virusskyddet fungerar uppenbarligen inte.....Skit också! Mat har vi i alla fall, nu har jag handlat, druckit kaffe hos mor, diskat, burit ner tvätt i källaren ....Nu går jag ner och startar en maskin och sen ger jag mig ut i solen!

Osynkad dag

Jaha, släpade mig till sjukgymnasten....jag var inte inbokad....det hade blivit nåt fel.....men jag tränade ändå. Kom hem, åt lite mer frukost sen har jag suttit vid sonens dator och försökt att rädda den från virus. Tror att jag lyckades....fast det tog sin lilla tid. I växthuset ser det ut som om växterna överlevde planterandet igår. Lagom varmt och skönt därinne. Nu sitter jag och funderar vad jag ska ta tag i härnäst....tvätt, tvätt eller tvätt? Alternativt, trädgårdsarbete hemma hos  mig eller mamma. Eller kanske disken? Handla är också en nödvändig syssla idag.....Hm jag tar mig en promenad tror jag så kanske jag kommer på vad jag ska satsa på först av allt!
Nyvaken sitter jag i soffan med kaffemuggen och samlar kraft för att snart gå och träna. Hur kunde jag boka tid halv tio när jag är ledig?? Måste ha varit nån slags  sinnesförvirring. Tillfällig eller mer permanent låter jag vara osagt....  Kollade in i växthuset när jag hämtade tidningen, där var lagom varmt och skönt men jag lät fläkten vara på för ännu blir det ingen värme att räkna med. Solen måste visa sig först.