måndag 23 februari 2015

Ikväll bjöd sonen på middag, övningsmiddag. Han ska laga mat på hemkunskapen någon vecka framöver och ville laga maten en extra gång här hemma. Inte mig emot...det tyckte jag var ett mycket bra initiativ. Att få sätta sig vid dukat bord och dessutom få goda hemlagade kycklingnuggets en måndag. Sämre kan man ha det.

Ligger och funderar över veckans alla träffar, möten och resor till stan. Idag hade jag ett möte i stan, imorgon likaså, onsdag är det lugnt (träffar har jag men på hemmaplan) och torsdag bär det av till staden igen. Jag måste erkänna att jag ser fram emot nästa vecka, som blir aningen lugnare. 

Sonen planerar för ett lan här hemma precis när lovet startar. Men han har vissa problem då han vill att kompisar som inte har egen dator ska kunna vara med.....det jobbas för att hitta en lösning bland grabbarna. Omtänksamt tycker jag. Sonen funderade till och med på att skynda på inköpet av en ny dator till sig själv för att lösa det hela. Men sen tänkte han en gång till och insåg att det inte var så smart.....framförallt inte med tanke på att han helst vill bygga den nya själv (med lite hjälp).

Nu ska jag ta och förbereda mig inför morgondagens jobb. Jag har en del att fixa, sen tänker jag ta mina fem minuter (aningen längre blir det) och sen ska jag ge boken " Min mormor hälsar och säger förlåt" en ny chans.....med tanke på att jag gillar allt annat han skrivit, Fredrik Backman, så känns det lite konstigt att jag inte lyckas ta mig igenom boken....jag har ändå läst mer än de femtio första sidorna....jag kanske får ge den fem minuter om dan också....då är jag nog klar till påsk....fast jag hoppas verkligen att boken suger tag i mig innan dess....

Övningsmiddagen är serverad.