torsdag 30 maj 2013

Hjälp vad tiden springer iväg....hur gick det här till egentligen? Hur är det ens möjligt att det redan är torsdag kväll?? Jag förstår det inte. Fast det spelar ju ingen roll, för hur oförstående jag än verkar så är det likafullt torsdag kväll....

I skolan jobbar vi på för fullt om dagarna med att göra klart och avsluta det vi har hållit på med den här terminen. Nu är det bara tre dagar kvar förutom avslutningen.  Och jag som tycker att det här läsåret nyss började. Vi har fortfarande en hel del kvar att göra men det som inte hinns med det får vara ogjort...så är det.

Här hemma råder det inte heller någon brist på saker att göra. Städning, målning och tvätt är bara några av de saker som pockar på vår uppmärksamhet.
Dammråttorna hade tagit över vårt hus...spelade ingen roll i vilket rum man var, nog anföll de ändå....Men nu har vi äntligen tagit itu med städningen i alla fall. De senaste veckorna har det inte varit prioriterat alls. Nu kunde sonen hjälpa till med dammsugningen för han hade varken läxor eller träning på programmet. Jag tog hand om allt annat som hör till städning av ett hus.
Resultatet är att det känns underbart skönt, nu slipper vi skrapa bort smutsen under fötterna när vi ska lägga oss.....bara en sån sak, vilken lyx!
Tvättat några maskiner har jag också lyckats med, men det där med att ta reda på den rena tvätten det går mindre bra.....samma sak med målningen....inte en pensel så långt ögat når....

I morgon åker vi till Jämtland, jag ska på jubileum på en av de skolor jag varit med om att starta upp...för 20 år sedan....det låter väldigt länge sen tycker jag....Jag ser i alla fall fram emot kvällen med förväntan....undrar så vilka som kommer? Kul blir det alldeles säkert!


Nu ska jag plocka ihop lite och förbereda inför morgondagen, sen är det godnatt...jag är jättetrött trots att klockan inte är mer än kvart över nio. Bäst jag kommer i säng i tid för imorgon kväll då det är fest måste jag ju vara pigg!

För att njuta av det underbara vädret fullt ut grillar vi så ofta det bara går nu.
Till kvällens middag blev det pizza på grillen, rekommenderas varmt.
Godaste pizzan jag ätit på länge!