måndag 25 juni 2012

En liten efterrätt så här på kvällskvisten. Glass, grädde, jordgubbar, maränger och chokladsås. Sonen och hans kompis hann knappt sätta sig med sina skålar så var de tomma....
Jordgubbssviss
Jag njöt av min skål en liten stund till...nu har jag tagit fram min bok igen. Lånade en bok som handlar om en man ingen känner igen längre, frun glömmer honom, jobbet, ja alla glömmer att han finns. En slags omvänd minnesförlust....läskigt om det verkligen skulle vara så...som om hela ens liv plötsligt är utraderat.
Jag måste skynda mig att läsa vidare så att jag får veta hur det går för honom. 

Kex i alla varianter.
Här är en del av innehållet i den låda med kexpaket som jag har vunnit. Innan midsommar tänkte jag köpa lite sommarkex men jag gjorde det inte...vilket var en himla tur! Nu har vi både smörgåskex och "godiskex" så vi klarar oss ett tag.
Förutom att hämta ut kexen svängde jag förbi hos polisen för att fixa nytt pass. Där jag förväntade mig en lång kö, men jag fick gå direkt fram till disken och snabbt var jag ute igen....men då satt det minst fyra stycken och väntade så jag kom i rätt tid!
Nu ska jag ta mig ut i trädgården och rensa lite ogräs, sen tänker jag börja läsa nån av alla böcker jag lånade på biblioteket idag!

God morgon alla mina vänner där ute! Idag skiner solen och det är en härlig dag. Jag ska till sjukgymnasten och köra mitt pass om en liten stund. I övrigt vet jag inte riktigt vad jag ska göra idag. Det känns ju som om  uteaktiviteter är att föredra. Rensa lite ogräs kanske, sitta i solen och slappa. Jag skulle behöva ta reda på tvätt i källaren...men det lockar inte. Biblioteket ska också få besök, behöver låna lite nya böcker. Då blir det enklare att sitta ute i solen!

Jag skulle behöva åka och fixa ett pass också....jag har väl aldrig varit med om att jag inte har förnyat det i tid...ett pass som är ogiltigt gör ju ingen människa glad. I kväll vet jag vad den här dagen har innehållit. Nu går jag ut!