söndag 5 september 2021

September har gjort sitt intåg och min start på månaden har varit fin. Det har varit intensivt med mycket jobb och plugg varje dag men jag har hunnit med att göra roliga och lite mindre roliga saker också.

Det roliga är att i fredags hade jag två goda vänner här på middag. Vi åt och drack, pratade, åt och drack, pratade lite mer, åt och drack lite mer och så fortsatte det till dess att det blev midnatt. Då sa vi god natt till varandra, alla rejält trötta efter arbetsveckan men med energinivån rejält påfylld. 

Gårdagen ägnades åt skrivande hela förmiddagen, sen tog jag en promenad innan jag unnande mig ett långt bubbelbad på altanen. Det gjorde kroppen härligt seg vilket innebar att jag fick lägga ner plugget den lördagen. 

Idag har jag också skrivit och promenerat. Egentligen hade jag tänkt gå ut i skogen med bössan men eftersom jag blev trött igår och inte skrev så mycket som jag hade behövt så var det bara att ställa in skogsturen. Istället skördade jag kryddor, tömde krukor (det lite mindre roliga) och gjorde höst på altanen när mitt skrivmål var uppnått. Så inget ont som inte har nåt gott med sig. Nu är det enbart poolen kvar men den får allt vara ett tag till, än vill jag kunna bada!