onsdag 22 juni 2011

Okej trots att jag inte hör av sonen får jag se bilder på honom!

Nöjd

Njuter av att ha klippt gräset igen...not....det har min allra sötaste och bästa gräsklipperska gjort! Så fint och bra. Dessutom blev jag av med vår gungställning som stått och suckat för att ingen gungar i den längre. Nu blir den också glad för den kommer en annan liten sötnos att få. Jag är också nöjd med mina tröjor jag köpte på stan. Däremot har jag j...ligt ont i knäet, inte fullt lika nöjsamt men jag får vila ikväll så blir det nog bättre. Det blir gärna svullet och ont när jag går mycket. Ja, egentligen ska jag kanske vara nöjd över det också då får jag ju en anledning att vara slö!!

Stadstur

Jag blev rastlös så jag bestämde mig för att tidigarelägga min träning och sen drog jag till stan. Hämtade pass, köpte grillkorg (till grönsaker), köpte flera olika vita koftor och toppar, en lång blå kjol, lite presenter till besöket i Nederländerna, samt lite duschpryttlar. Törs inte räkna ihop vad det blev....även om mycket var på rea. Nu dricker jag kaffe och har slängt upp benet så att knäet får välbehövlig vila, det tar på att gå på stan.

God morgon!

Sov som godast när jag blev väckt av traktorn hos Övikshem som stod och brummade jättelänge, när den så äntligen tystande och jag var på väg att somna om då startade åkgräsklipparen. Lika bra att kliva upp och få mig morgonkaffe och lite nyheter till livs. En blåsig dag igen, men idag kan jag ta det lugnt och slöa till dess att jag ska på sjukgymnastiken! Det är inte förrän på eftermiddagen så jag har en skön dag framför mig! Jag undrar hur sonen har det? Förmodligen bra men igår hörde jag inte av honom alls....han svarade inte ens på sms....saknar han sin mamma och vill komma hem?....Knappast!