lördag 15 november 2014

Nog för att jag när fredagskvällen kommer brukar vara trött och inte orka så mycket. Men igår var jag totalt utpumpad. Mitt under middagen tog orken helt slut. Totalt.....så till den milda grad att jag började må illa och kände mig vimsig. Vilken tur då att soffan stod i närheten av matbordet. Under en filt fortsatte jag sen min middag liggande.....Plötsligt kom jag att tänka på Nalle Puh och en av hans små visdomar som han så gärna sprider. "Goda vänner kan göra allting tillsammans - men bara de bästa vänner kan göra ingenting". Ligga på soffan under en middag kan nog räknas som ingenting...kanske....

Inser att jag var klok som avstyrde en kompisträff i Umeå idag trots att jag gärna ville åka. Jag vet att det hade varit jätteroligt men förmodligen kommer jag att däcka även ikväll så hemma känns bäst och alldeles nödvändigt. Dessutom kommer ju träffen med mina vänner i Umeå att bli av vid ett senare tillfälle så jag har ju något att se fram emot!

Sonens sena önskan att få åka upp till mänskliga rättighetsdagarna i Umeå fick avslag även det kan jag meddela.....(dit vill han trots att han redan tillbringat två dagar där....)
Han verkar i alla fall vara mycket nöjd med sin praovecka. Jag har svårt att tänka mig att man kan få en bättre vecka än den han har haft faktiskt. Nyttig har den förmodligen också varit eftersom han har börjat tänka om angående vilken inriktning han ska ta när det är dags för gymnasieval....en spännande tid börjar...och svår. Igår kväll hann vi inte prata så mycket men jag ser fram emot att i lugn och ro få ta del av alla hans intryck av veckan.

En eld i braskaminen, snacks och film på teven....det är planen för dagen.