söndag 26 november 2017

Den här helgen har jag varit både nyttig och slapp...Igår hann jag med mitt vanliga morgonslöande i soffan med en kaffemugg, promenad, städning av sonens rum och sen god middag hos en vän som avslutning på dagen.

Idag fortsatte jag leka att jag gillar att vara huslig....köket fick en genomgång,köksluckor, ugn och fläkt rengjordes och sedan hängde jag upp mina rutiga gardiner i köket. När det var klart kände jag att jag höll på att tappa fart men med ett löfte till mig själv om att få slöa ner i soffan till skidskyttet på eftermiddagen bytte jag även gardiner i arbetsrum och matrumsdelen i vardagsrummet också. 

Fort var det gjort och inte var det särskilt ansträngande heller, nu är det bara att ta fram stjärnor och ljusstakar när helgen kommer. Det gick nästan lika snabbt som Charlotte Kalla åkte i skidspåret idag. Vilket fantastiskt lopp hon gjorde. Hennes belöning var att stå överst prispallen, hon fick världscuppoäng, det fick inte jag....men jag fick nåt bättre, jag fick mysa i soffhörnet efter en promenad i det kvardröjande dagsljuset.

Nu känner jag mig så där stolt över mig själv igen som bara jag kan göra när jag lyckats vara lite huslig!



Nu blänker det fint i köket.  
Vacker vintervy under gårdagens promenad. 



Igår blev det rester till frukost, gravad lax med hovmästarsås. Det är grejor det!