fredag 7 september 2012

Här kommer ett klipp från den flashmob som sonen deltog i på torget i Övik!
Njuter hemma i soffan efter en arbetsvecka. Meningen var att vi skulle ut ett gäng från jobbet ikväll men alla mådde inte så bra så vi sköt helt enkelt på det. Därför är det hemmaläge som gäller. Efter jobbet gick jag och kollade blodtrycket. Nu, efter en vecka med medicin är det normalt igen. Skönt.

Huvudvärken som har plågat mig mer eller mindre varje dag sen i maj har också gett med sig....i stället för fem migräntillfällen under en vecka har det varit två. Förmodligen har det hängt ihop med mitt blodtryck så jag hoppas det är en trend som håller i sig.

Har suttit framför teven och tränat min lårmuskel men nu unnar jag mig en stunds vila innan det blir dags för middag. Jag tänker äta räkor och sonen har bestämt sig för nuggets och chilicheese.

Ser just nu en underbar brittisk kortfilm om kärlek vid första ögonkastet på ett äldreboende. En sån varm härlig film. Där mannen med demens glömt sin hustru varje morgon men blir förälskad vid första ögonkastet om och om igen. Jag blev alldeles varm om hjärtat av att se den. Men med en liten sorgsen kant runt det varma. En film som berör!

I paralympics gör svenskarna bra ifrån sig, önskar bara att de skulle sända mer direkt på teven. Det skulle vara roligt att kunna följa insatserna live och inte bara i efterhand.