fredag 13 april 2012



Nu är den lilla svarta minibilen återlämnad och jag har fått hem min egen igen. Dessutom hade jag sån tur så jag fick på sommardäcken samtidigt som de fixade avgasreningsbehållaren. Kommer det mycket mer snö så man behöver vinterdäck kan jag använda mammas bil, hon har inte skiftat däck ännu.
Den lilla bilen jag fick låna medan de fixade min var kanske inte den roligaste att köra på landsväg med, men som stadsbil skulle den vara helt perfekt.

Nästa lyckosamma sak denna fredag var att de hade tömt på återvinningen så jag blev av med alla tomma kartonger och all frigolit redan idag. Nu tänker jag vila, tycker att jag har gjort mig förtjänt av det, i morgon blir det till att fortsätta tömma köket och sen ska det deklareras också. 
I morse klev jag upp tidigt för att åka med bilen till stan, medan jag satt vid bordet och åt frukost kom snickaren in för att kolla upp lite saker inför köksjobbet som startar på måndag.

Nu har det redan blivit dags att åka och hämta hem bilen igen och under tiden bilen har varit på verkstaden har elva skåp blivit monterade. Jag fick hjälp av världens bästa Stig så det gick som en dans.
Mitt på hållet bjöd mamma på lunch och sen har vi dessutom hunnit med att dricka en kopp kaffe ute i solen.

Känslan av att alla stommar är monterade är helt underbar! Nu är det bara alla lådor att montera, men det blir bra kvällssysselsättning framför teven. Jag har ju ett antal veckor på mig. Bänkskivorna kommer dessutom att dröja innan de levereras så jag vet redan nu att jobbet kommer att dra ut på tiden. Men det är säkert nån mening med det också!
11 skåp fick plats i arbetsrummet.

Resterande 7 står i vardagsrummet.