söndag 29 augusti 2021

Oj, vad hände? Plötsligt sprang två veckor iväg och just i detta nu inser jag att det enbart är två ynka dagar kvar av augusti. Jag tror faktiskt att sommaren känner precis samma sak för den här helgen har fixat till underbart väder. Varmt och soligt! Det trycks in så mycket sommar som möjligt innan september är här. 

Jag har passat på att vara ute en hel del. Dels har jag gjort höst i mitt härbre. Passar så bra när solen skiner och det är torrt. Sen har jag klippt lite buskar här hemma och kantskurit rabatten på framsidan. Känner mig så nöjd. Även om det inte är höst ännu känns det bra att ha tjuvstartat med alla höstsysslor. Framförallt med tanke på att det är dags att börja plugga på helgerna igen. 

Förra helgen hälsade jag i Östersund. En av mina goda vänner bjöd på middag och hela ligan var samlad. Så fantastiskt roligt det var, det var jättelänge sen vi kunde samlas alla på ett och samma ställe. Saknar verkligen att kunna ses för en fika på stan, ta en promenad eller en spontan utekväll. Fast ändå, de finns ju där, om än vi inte ses särskilt ofta. Men nu har jag ju tack och lov inte vänner enbart i Östersund, det finns ju många här hemma också. Vilken tur jag har!

I fredags åkte sonen iväg för höstens universitetsutbyte. Han ska läsa på University of Toronto Missisauga. Resan hade gått bra och han blev hämtad av min kanadensiske vän Ted på flygplatsen. Trots att Ted och jag enbart haft väldigt sporadisk kontakt de senaste tjugo åren mötte han upp och skjutsade till campus. Ytterligare ett exempel på att riktig vänskap håller.


Helt raka kanter blev det inte, men stenarna syns i alla fall..

Framme i Toronto.