tisdag 16 januari 2018

Alltså den här snön. Precis när i alla fall jag trodde att det var nog så börjar det om. Dessutom blåser det, vilket innebär att snön driver och lägger sig där den normalt inte brukar vara. Fulla min kvist och bro till exempel.

Här finns inte en chans att smyga varken in eller ut....nu kan jag ju inte påstå att smyga är något alternativ för mig just nu. Här himpar och haltar vi oss fram i omaka skor. På ena foten en rejäl vinterkänga, på andra foten en badsandal i plast. Det är ju tur att sonen lämnade sina badsandaler här hemma, hans vänstra sandal är det enda min tå klarar av att komma i just nu. Jag behöver i alla fall inte vara orolig för att få sand mellan tårna. Däremot är det svårt att undvika snön.

Med tanke på min rädsla för att halka på vintern känns ju sandaler av plast inte som det ultimata skovalet förstås men ska jag kunna jobba är valet lätt. Den här veckan handlar allt om lagar och paragrafer, i slutet av veckan tentar vi på den första delen av skoljuridiken. Hu...lätt ångest som om någon dag lär bli mycket värre.

Snön yr!

Finn fem fel.....