lördag 4 augusti 2012

Ännu en grådassig dag möter när man tittar ut genom fönstret. Utsikterna för att det ska ändras under dagen verkar inte vara så där alldeles lysande. Jag skulle tro att tältandet för sonen regnar inne.....Han skulle ringa under förmiddagen så får jag se när och om jag ska hämta hem honom, han brukar ju inte ha så bråttom hem när han är hos kompisarna i stan.

Senare idag kommer Härnösandsborna, det ska bli kräftor i kväll. Mums, det är gott! Men innan dess skulle jag behöva ta hand om amöban i källaren....nu har den växt igen. Den är visserligen ren men tvätten behöver vikas, strykas och läggas undan. Inte nödvändigtvis i nämnd ordning. Hoppas jag hittar lite inspiration till det någon gång idag.

OS pågår ju också och kräver en del uppmärksamhet, så jag kommer nog inte att ha några problem att få tiden att gå.

Just nu visar de Phelps guldlopp på fjäril, hans sista individuella lopp. Han har tagit hela 21 olympiska medaljer så här långt i karriären, av de är 17 guld. Helt fantastiskt, vilken atlet. På tal om simning lyckades ju Alshammar ta sista platsen i finalen på 50 meter fritt. Så roligt, hoppas hon får sin efterlängtade medalj men det kan nog blir svårt för henne. Hon har svåra motståndare. Men stämmer allt så vet man aldrig....

Nu tror jag att jag ska ta mig en frukostmacka innan dagens tävlingar kör igång på allvar...