lördag 4 juni 2011

Glömde tala om att nu känns ryggen aningen bättre igen. Hoppas det håller i sig den här gången!!!

Nu är det inte varmt ute

Burr, vad kallt det blev. Satt på altanen hos goda vänner och åt god mat och drack gott. Så länge solen var uppe värmde det ganska bra men nu när den börjar gå ner är det kallt. Hu då! Tur att alla glada skratt värmde långt ner i magen. Andra kvällen i rad med goda vänner, så härligt. Känner mig nästan bortskämd! Nu drar många fest och danssugna upp på Olympia. Jag njuter av att slappa hemma i soffan!

Ånej..

Himlen var blå, vädret varmt och skönt...då vänder vinden och molnen börjar hopa sig. Strax därefter blåser det upp till en riktig storm. Hoppborgen med barn i flyger iväg, lotterier all världens väg, kunde inte blåsvädret hållit sig till efter klockan tre idag så förutsättningarna för knallar och andra varit bättre. Hoppas det slutar snart. Vinden tog  dessutom med sig kyligare väder...

Bredbydag igen

Dricker mitt morgonkaffe och njuter av att inte behöva ge mig ut för att förbereda något inför Bredbydan. Tänker på de år jag var med och sydde ihop det hela. Jag beundrar de som fortsätter för jag vet hur otroligt mycket jobb det är innan alla bitar faller på plats. Nyss blåste det till rejält ute, värsta vädret för en marknadsdag. Förutom blåst och regn förstås....Hoppas verkligen att det var tillfälligt.
Igår kväll var jag och Sudden hos goda vänner och åt middag och surrade. Sudden blev hämtad efter ett tag för han skulle sova hos en kompis men jag blev kvar rätt länge. God wokad mat, rött vin och gyllene vätska som slank ner fulländade kvällen. Precis vad jag behövde igår!