fredag 18 februari 2011

Helg igen!

Åh, så härligt, helg igen. Sonen är hemma även om han mest är med kompisar hela tiden. Nu har han en kompis här som ska sova över. Själv ska jag åka på födelsedagsuppvaktning ikväll så det blir mormor som får laga middag åt dem. Jag har ont i lårmuskel och knä. Inser att det är så det kommer att vara de närmaste veckorna, ja månaderna. Vissa saker inser jag att jag hade glömt sen förra gången. Fast smärtan är väl egentligen nåt att vara glad över, det innebär ju att nåt händer när jag tränar.

Äntligen dusch!

Tänk så härligt att få duscha hela kroppen samtidigt igen. Underbart! Det innebar att jag kunde gnugga bort de sista gamla hudresterna från benet så nu går det att röra sig utan att det snöar där jag drar fram. Nu ska jag försöka få ner lite tvätt i källaren och rena lakan till övervåningen. Dags att renbädda. På en skala, hur roligt är det att sova på lakan fulla av hudrester.....

Snart helg

Fredagmorgon igen, lite lättare för sonen att gå till skolan eftersom han vet att det är två lediga dagar sen. Han satte sig och gjorde lite läxa efter frukost för att ha mer ledig tid när han kommer hem! Han funderar mycket över läxa i bestämd och obestämd form nu....det är inte glasklart hur det ska vara i läxan nämligen så vi gnuggar lite extra här hemma. Jag tycker det är viktigt att lära in rätt från början och förstå skillanden när man ska använda a och the.
Mitt knä värker en hel del, mest i det övre muskelfästet. Det är nog inte så konstigt med tanke på att det inte använts på sex veckor och nu fått köra stenhårt sen onsdag eftermiddag. Framförallt igår blev det ansträngt och inte kommer det att bli mindre idag. Det är bara att jobba på!  Nu ska jag i alla fall ge mig på duschen! Det kommer att bli ljuvligt:))