söndag 14 maj 2023

Vilken lycka att komma hem till ett Sverige igen som bjuder på riktigt sommarväder. När jag lämnade Bredbyn för två veckor sen var det fortfarande snö på baksidan. Nu är all snö borta, gräset börjar bli grönt och löven spricker på träden. Att dessutom komma hem och inse att jag var så förutseende att jag städat växthus och altan innan jag åkte är ju helt underbart. Tänk att jag var så klok.

Just idag går tvättmaskinen varm, det visade sig att jag, förutom tvätt som producerats under resan, hade en del otvättat när jag åkte...eller så har amöban fått eget liv och producerat tvätt fast jag inte varit hemma. 

Hur som helst hade jag underbara dagar med sonen i Florida. Slappande vid stranden, biopremiär, en högtidlig examensceremoni och fina upplevelser på Disney World.  Jag ska smälta alla intryck några dagar sen kommer lite bilder och tankar. 

Fast en sak måste jag dela redan nu. När man kommer till någon av Disney Worlds parker blippas streckkoden (inträde och parkaccess) i appen på telefonen. Sen får man ett kort där alla bokningar som görs via appen under dagarna finns med. 

Korten har förstås olika motiv från Disney...men jag måste allvarligt ifrågasätta varför de gav mig ett kort med Elsa från Frozen medan sonen fick ett kort med Chewbacca....hur orättvist?!! Men som den omtänksamme son han är fick jag hans kort när alla besök var avklarade. Inte för att jag har någon användning för det längre men jag kan ju alltid råka ta fram det när jag ska handla och sen ursäkta mig och säga...-Men så klumpigt av mig, trodde det var mitt kreditkort....bara för att få flasha det liksom....