lördag 27 augusti 2011

Oj, vilken fart det var i ju-jutsulokalen när jag kom dit klockan tolv. Det städades redan för fullt! Jag och några till hamnade i killarnas omklädningsrum där vi gnodde som bara den. Svetten rann så en dusch nu när jag är hemma kommer att sitta fint.

Innan jag drog till stan hann jag med att skriva köpekontrakt med det par som ska köpa mitt hus. Det känns toppenbra, tänk att just de vill bo i mitt hus! Men nog kommer det att kännas konstigt allt, att det inte är vi som kommer att bo här så länge till....å andra sidan kommer ju min mamma förmodligen att känna detsamma när hon flyttar från sitt hus och vi flyttar in där. Fast det gör ju livet lite mer spännande, att förändra!
Ungefär två månader till kommer vi att bo här, sen blir det flytt....det enda som inte känns så kul med flytten är allt packande som väntar. Men det struntar jag i just nu...ikväll är det kräftor som gäller!
Tidig lördagmorgon och jag kunde inte sova längre trots att behovet av sömn finns. Vi var på en mycket trevlig grannfest igår med massor av god mat och surr om allt möjligt. Nu ska jag ladda inför dagens övningar. På förmiddagen blir det en del pappersjobb, sedan en tur till stan för att städa ju jutsulokalen, för på måndag startar terminen upp igen. Mitt knä känns rätt okej men det är slitet....