måndag 2 juli 2012

Solen skymtar bakom de mörka regnmolnen, hoppas den vinner så att den här dagen blir lika fin som gårdagen. Jag ägnar gärna ännu en dag till åt att sitta på altanen och läsa. Boken om Hungerspelen läses i ett rasande tempo, bara cirka 300 sidor kvar, skulle gärna läsa den klart ute i solen.

Moln, regn och någon dag emellanåt med fint väder verkar bli den här sommarens melodi. Så det är väl bara att gilla läget, passa på att vara ute och ta tillvara solen när den väl visar sig, då missar man ingen liten solgnutta.

Det är konstigt, när vädret inte är det optimala borde ju lusten att röja inomhus infinna sig...men det gör den inte...den enda lust som infinner sig är att slänga sig raklång i en soffa och läsa.
I och för sig en alldeles utmärkt sysselsättning men alla de där "jag gör det sen"sakerna är ju kvar då. Men det är ju å andra sidan sen också, alltså blir det nog tid för allt röjande så småningom!

Om en halvtimme ska sonen till tandläkaren och få hjälp med sin tandställning, sen ska vi vänta till dess att det blir eftermiddag och besöket från Östersund kommer. Det ser vi verkligen fram emot, det är första gången de hälsar på i vårt nya hus. Dessutom är det första gången båda barnen följer med, jättekul!

Nu ska jag göra morgonens första kaffemugg och försöka vakna till ordentligt så kanske jag i alla fall kan ta reda på lite tvätt medan sonen är och fixar tandställningen. (eller så läser jag, lockar faktiskt mycket mer)