torsdag 18 oktober 2012

Nu är det klart!

Nu ligger jag i min egen säng igen. I ett nystädat sovrum som är så fint så jag knappt tror att det är sant. Rofyllt och trivsamt blev det.

Hallen blev också toppenfin när täckpappen togs bort och möblerna kom på plats. Jag känner mig nöjd. Eller mer än nöjd, när jag kommer in i hallen blir jag lugn och harmonisk. Märkligt men så är det. Det blev så fina färger och kombinationen med taklampa och alla små detaljer är pricken över i. Tavlan som har hängt i hallen sen min morbror målade den, för sådär 44-45 år sedan, har fått ny färg på ramen och gör sig så otroligt bra där den hänger. Plötsligt kommer den till sin rätt på ett sätt den inte har gjort förut.

När sonen kom upp tidigare ikväll utbrast han:
- Vad skönt det är att komma uppför trappan och inte behöva gå på täckpapp! Jag kan inte annat än hålla med. Han mår för övrigt lite bättre, men hostar fortfarande illa. Jag hoppas dock att med tre dagars vila till ska han komma i form igen.

I kväll hade jag en snäll arbetskamrat här som hjälpte mig att ta bort växter i rabatten på framsidan medan jag stökade på här inne. Skönt att ha det gjort, lite tid till så har jag också fixat klart ute inför vintern. (Eller jag....ikväll har jag ju inte gjort nåt ute själv men fått fixat ändå...)

Nu värker mitt knä nåt alldeles bedrövligt....det har nog blivit lite väl intensivt i kväll men efter en natts vila kommer det nog att vara okej igen. Fast jag längtar till dess att jag kan vara så här aktiv utan att få ont sen.

Nej nu tänker jag släcka ner datorn....(Det kommer bilder en annan dag, har inte haft tid att fota ikväll.....)