fredag 24 maj 2013

Det gick ju så bra ikväll tyckte jag...fixade i jutsulokalen inför gradering i morgon. Städning och framplockning till fikat. Jag blev klar tidigare än jag trodde och eftersom sonen redan ätit middag köpte jag nåt litet att äta innan jag åkte hem. Sedan åkte jag glad i hågen hemåt nöjd med kvällen så långt. 

I Moliden tyckte jag plötsligt att bilen kändes konstig...när jag stannade till upptäckte jag att höger bakdäck var plattare än en tunnpannkaka....
Inte var det lönt att fylla med skum eller luft för det var helt söndertrasat....bara att ringa på hjälp alltså! 
Sådana gånger är det tur att man har assistans. Både av Peugeot och av mamma. Mamma tog med mig hem och bärgaren tog min bil till däckverkstan....

I morgon är jag glad att min mamma inte behöver sin bil, för den tar jag! På söndag får hon den tillbaka för att skjutsa sonen till stan och avslutning...sen tar jag den igen tills jag får tillbaka min egen....min snälla, snälla mamma!

Nu kollar jag in en film på teven, sen ska jag sova. Vi har en tidig start och lång dag framför oss i morgon. 
Sonen hostar och kraxar fortfarande, jag hoppas verkligen han piggar på sig så att han orkar gradera när det väl blir hans tur. Men det är inte lönt att fundera alltför mycket på det nu...i morgon kväll vid den här tiden vet vi hur det gick!

Attans också men vilken tur att det inte hände när jag skulle hämta sonen mitt i natten förra helgen....