tisdag 21 augusti 2012

Nu har jag precis slagit mig ner i soffan framför nyheterna. Med en eld som sprakar i braskaminen är mysfaktorn hög. Mitt knä värker och gör ont, undrar om det hör ihop med lågtrycket....eller om det är tillfälligheter att jag har ondare när det är grått och regnigt ute? I morgon ska jag till testa att gå till en sjukgymnast i stan. Inte för att jag är missnöjd med min sjukgymanst här hemma, utan mest för att han är tjänstledig.....Tänker passa på en dag när sonen ändå ska ner på träning.

Vi behöver nya träningsskor, båda två. Sonen hade växt ur innegympaskorna....och mina skor är utnötta.....På lördag när det är kampssportsuppvisning i stan kanske vi kan passa på att köpa skor också för i morgon hinner vi inte.

När jag kom hem från jobbet idag passade jag på att läsa lite skollitteratur i väntan på att sonen skulle komma hem. Väl hemma med en macka i handen berättade han om dagen i skolan, vilka lektioner de haft. Vad som varit roligast, vad lärarna sagt och allt möjligt annat, i en strid ström av ord mellan tuggorna. Jag är så glad att han vill berätta om sin dag när han kommer hem, hoppas det fortsätter.

Nu sitter jag i soffan och vill se nåt lättsamt på teven....men det finns ingenting jag vill se....på någon enda av alla miljoner kanaler vi har.....det blir nog en bok här framför elden i stället, bra mycket mysigare!!


Dagens middag!
p.s ser att det står att jag skrev inlägget klockan 18.08...kan säga att klockan är 20.18 nu....