fredag 6 juni 2014

Idag är det nationaldag, flaggan hissades denna disiga morgon. Nu när molnen lättar ser det ut att bli en strålande dag.

Jag känner mig trött och mör så man skulle kunna tro att det är jag som lanat och varit vaken hela natten. Trots att jag sovit har det inte varit helt ostörda timmar, nattmacka och promenad för grabbarna för att orka hålla sig vakna gjorde att jag vakande till lite nu och då. Tidigt i morse lät det som att de höll på att göra sig i ordning för att sova ett tag. Så nu är det lugnt och tyst där nere. Det blir intressant att se när de vaknar.

Mina knän och leder mår bättre igen. Nu är det bara mitt vanliga skitknä som gör ont. Så det är som det ska vara igen.

Igår efter en intensiv dag på jobbet var jag på ett möte i stan. När det var slut hämtade jag hem mer färg och möttes jag av en glad överraskning, min mamma hade fixat mat till både grabbarna i källaren och till mig. Det var skönt och innebar att jag kunde lägga mig i soffan och läsa ut en av de två böcker sonen hämtade åt mig på biblioteket i onsdags. Sedan började jag på tusensidorsboken, men när den blev för tung att hålla i gick jag och la mig istället.

Trots att det är nationaldag lät det som att målaren skulle komma hit och arbeta ett tag idag. Jag längtar till dess att framsidan är klar så att jag får upp markiserna igen. Det blir så väldigt varmt här uppe de dagar solen skiner när jag inte har någonting som hejdar solstrålarna. Tur att källaren finns..

Fast när det gäller just målningen så börjar helhetsbilden av hur det kommer att bli att träda fram på riktigt. Och det blir bra, så bra. Snacka om att den som bestämt färgsättningen gjort ett bra jobb.....undrar vem det kan vara? Just ja, det var ju jag!

Nu tänker jag ta mig en mugg kaffe!