torsdag 3 maj 2012

Här bjuder jag på ett litet smakprov av hur en liten del av köket ser ut.
Mitt fina vita kakel med den nya köksfläkten som också kommit på plats! Längtar verkligen till dess att jag kan ta bort skyddsplasten på dörrarna så att jag får se färgkombinationen som den ska vara.



Faktiskt så tycker jag att det är jobbigare med ombyggnationen nu än det var till en början...men det är säkert för att slutet närmar sig. Nu vill jag bara att det ska bli helt klart!!

Idag har i alla fall målaren varit här och målat fönstret ovanför diskbänken ett varv, i morgon ska han sätta tapet. Hoppas bara att den tapet som finns kvar räcker, annars kommer det att dröja tills den kommer upp. Det är på gränsen att det är för lite kvar....Det har tillkommit små bitar här och där, men det ordnar sig säkert.

Själv har jag målat de svarta listerna en sista gång i kväll. Nu ska de torka och härda minst ett par dygn. Så på måndag kommer de säkert på plats. 

Skoldagen gick snabbt som vanligt. Åkte hem direkt efter arbetet och for till sjukgymnasten. Det var dags att träna mitt knä igen. Det känns vill jag lova, jag har jätteont i knäet men eftersom jag varit sjuk har det blivit dåligt med träningen ett tag så det är inte så konstigt att det gör ont. Eftersom jag inte känner mig helt pigg lät jag bli den pulshöjande träningen, cyklingen får vänta till nästa vecka. Då hoppas jag att jag är helt frisk!

Efter träningen tog jag en macka. Sen var det dags att åka till skolan igen för ett utvecklingssamtal. Efter samtalet när jag klev upp på bron här hemma blev jag jätteglad för jag såg årets första humla surra förbi. Nu är det verkligen vår, tjoho!!

Jag ska vila mig en stund sen ska jag röja upp lite här hemma. Sonen har dammsugit...igen....så nu är det mitt jobb kvar. Man skulle kunna tro att dammsugaren är hans bästa vän, de får umgås ofta nu för tiden!