torsdag 9 maj 2013

Här pågår träning för fullt. Teknikerna finslipas, kasten rättas till, blicken och avklappningarna är distinkta. Andfådda andetag blandas med något litet skratt när det inte går riktigt som planerat.

Vaknade och tänkte att det är skönt med en lördag morgon utan några saker på programmet....tills jag kom på att det är torsdag morgon. Då log jag för mig själv och tänkte att det är skönt med torsdag morgon utan en massa saker på programmet.

Ikväll har sonen träning men fram till dess är det en lång dag att fylla med precis det vi vill. Min förhoppning var att vädret skulle vara fint....planen var att vi skulle fixa lite ute på tomten sonen och jag men det känns inte så särskilt lockande med tanke på regnet.

Inser då genast att jag inte har några ursäkter längre....tvätthögarna i källaren växer och växer. Just nu är högarna med ren tvätt större än de smutsiga, men det som behöver tvättas hotar att ta över så några timmar bland kläderna skulle göra gott. Framförallt för våra garderober som börjar eka rätt tomma. (Okej jag överdrev lite...i alla fall när det gäller min.)

Fast jag är lite sugen på nybakat bröd så jag tror att jag ska kliva upp och sätta en deg på jäsning. Det var ett tag sen jag vi fick nybakade frallor till frukost, bestämmer mig därför just nu att idag är det dags igen.