torsdag 26 januari 2012

Nu är det gjort...jag har premiärduschat hela mig efter olyckan!! Det är ju inte så att jag har låtit bli att tvätta mig de senaste sex veckorna men med tanke på gipset har det inte gått att duscha. Snacka om att det var ljuvligt! Med en trätrall på golvet under duschen och ett handtag på väggen hade jag det stadigt och bra. Ingen rädsla för att ramla.
Mitt fjällande ben fick sig en extra omgång med en torr handduk efteråt men benet är ganska ömt, skinnet är känsligt så jag kunde inte ta i allt för mycket. Hoppas att det inte snöar lika mycket i sängen till i morgon.

I går fick jag papper från försäkringskassan...då följde det med en instruktions-dvd som talar om hur det fungerar när man är sjuk.....jag undrar just hur mycket dessa utskick kostar....det känns som om pengarna hade kunnat användas till något vettigare!!

Plötsligt ikväll kom vi på att sonen skulle ha matsäck imorgon. Vi pratade om det förut i veckan men sen blev det bortglömt. Baguetter gräddades och fylldes med pesto, mozarella och skinka! Festis, oboy och kanske nån liten kaka ska packas i morgon bitti. I frysen finns också hemgjorda kycklingrullar att lägga på grillen om han så önskar.





Blurk och blä...

Mitt ben är jätteäckligt....eftersom huden inte varit ute i det fria på sex veckor har den inte bytts ut....det betyder att all gammal hud lossnar samtidigt...ser att det snöar ute just nu, det snöar lika mycket från mitt ben kan jag säga. Vita små flingor singlar i drivor ner i sängen...Nu har jag tagit på en tubväv för att stänga in allt, vill inte behöva skotta snö inomhus också....
Dessutom tycker jag att det är otäckt att röra knäet...bitvis har jag nästan ingen känsel, på vissa ställen gör det  jätteont när man rör.
Jag vill inte riktigt kännas vid att det är mitt knä längre...nån har smugit in det under gipset....när jag är ute och går (inomhus) knakar och sprakar det, dessutom gör det ont. Till råga på eländet är min sjukgymnast sjuk....Men idag ska jag göra de första enklaste övningarna jag kommer ihåg, varannan timme precis som det brukar vara, då ska jag spela hög musik så jag i alla fall slipper höra knäppandet så starkt....Jag börjar nu...