måndag 3 september 2012

Långt gräs har gäckat mig ett bra tag nu. De dagar jag har haft tid att klippa gräset har det regnat. Det har fått till följd att det har växt och växt. Inte kämpahögt som Törnrosas häck men långt så det räckte till...

När vi satt och åt sen middag strax före sju ikväll, knackar det på dörren. In kommer grannen och säger att han ska lämna tillbaka nyckeln....förmodligen såg jag ut som ett frågetecken för han var förklarade att han ringt på mamma så att han kom åt min gräsklippare...för som han sa...han var sugen på att klippa mitt gräs eftersom det tydligen ska regna i morgon....Underbare man!!

Dessutom hade mamma sett min andre granne med en spade i handen.....när jag tittade ut från balkongen alldeles nyss såg jag att han hade jämnat ut min gamla kompost. Ännu en "måstegörahinnerintemed"- sak ur världen! Tänk vilken tur jag har som är omgiven av så snälla människor!!!

Vägen fram till alla glada överraskningar här hemma idag har också varit toppen. Skoldagen gick i flygande fläng med glada barn. Den följdes av ett möte i Bredbyn och sedan åkte vi direkt till stan för att sonen och hans kompis skulle ta sin spruta. Jag passade på att träna innan vi åkte hem, därför kom vi inte hem förrän runt sex. Nu har jag slagit mig ner i soffan vid teven en stund, snart ska jag ta tag i knäträningen också.