onsdag 22 maj 2013

Vi hade verkligen tur med vädret idag, solen sken och det var så inbjudande att vistas utomhus...vilket var lyckosamt eftersom vi hade utedag hela dagen, hela skolan.
Nu när kvällen är här har det börjat mulna på men när jag kom hem från jobbet var det fortfarande fint.
Jag skyndade mig ut för att klippa gräset så att jag skulle hinna skjutsa sonen till hans träning. Det visade sig att jag hade kunnat ta det lugnt, för han kom hem från skolan och var sjuk. Febrig och rejält förkyld. Hoppas verkligen att det går över snabbt! Eftersom han varit ledig en del från skolan är det inte så bra att han missar fler dagar. Dessutom ska han gradera på lördag så då har han inte heller tid att vara sjuk. Förhoppningsvis räcker det med vila imorgon så är han på banan igen.

Mitt knä protesterade inte alltför mycket under gräsklippningen...nog gjorde det lite ont och blev en aning svullet men inte så illa som jag kom ihåg att det blev för ett år sedan. Faktiskt tror jag att lårmuskeln känns aningen starkare än den gjorde vid samma tid ifjol. Vilket är på tiden!

Annars går jag omkring med en känsla av att ha glömt någonting.....Jag har kollat almanackan flera gånger....gått igenom "att göra"- listan...kollat almanackan igen och hittar ingenting. Hoppas verkligen att det är så!

För att rikta mitt fokus mot något annat än det jag tror att jag har glömt tänker jag lägga mig i soffan och läsa min bok nu!