söndag 13 oktober 2024

Men hallå där, vilken helg det här blev! Fredagen började med romprovning tillsammans med goda vänner. Många goda smaker, massor med gott att äta men framförallt skratt. Allt från småfniss till hysteriskt frustande. Så nära träningsvärk i magen dagen efter det gick att komma. 

Gårdagen började med en promenad och kaffe hos mor. Sen kapade jag ner delar av syrenbusken på framsidan. Den skymde solen nu när den går lägre på himlen. Kaffe hos min nittioårige granne och ännu en promenad med en god vän som glömde mjölken... 

Planen därefter var att slänga mig i soffhörnet, streama nåt bra och bara slappa. Hann precis börja när grannen mitt emot ringde. Bubbel i pool, glas och en bastu erbjöds. Det tackar i alla fall inte jag nej till. Ytterligare en energigivande kväll som avslutades när jag kröp ner mellan lakanen och somnade gott. 

Den här dagen började självklart med en promenad även den. Först en tur till glasåtervinningen sen kaffe hos mor, lite mer kapande på syrenen innan jag påbörjade söndagens amöbamatch. Idag kommer jag att vinna, utan tvekan. 

Nu laddar jag med en film på teven inför en ny arbetsvecka som kommer att avslutas med Beer & Taste i Umeå. Here we go!