lördag 24 augusti 2024

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade här. Men så har det varit intensiva veckor. Efter den härliga helgen med lärarhögkompisarna körde arbetet igång på riktigt. Full fart på alla plan. Fast sen drog jag i handbromsen igen. Det går ju inte att jobba hur hårt som helst. Anledningen - en veckas semester då sonen kommit åter från sommarens äventyr i Boston stod på agendan. Jag åkte ner till Lund där vi tillbringade några härliga dagar. Goda middagar på stan och nya platser att upptäcka i Skåne. Dessutom fick jag äntligen se den nya filmen med Deadpool och Wolverine. För sonen blev det andra gången men det hade han inget emot. Filmen var kanon, våldsam och humoristisk på samma gång med mängder av cameos. Längtar tills dess att den går att streama. 

Tillsammans åkte sonen och jag sedan mot Norrland innan han vände söderut igen för att delta i en UWC-träff under helgen. 

Själv passade jag på att åka ut till mitt härbre och började förbereda för vintern. Skönt att ha det mesta gjort om än det finns lite småfix kvar. 

Imorgon ska jag börja ta hand om en stor squash jag fick av en granne häromdagen. Den kommer att räcka till många måltider.






Afternoon tea på Alice och Katten.