tisdag 30 juni 2015

Oj så glad jag är att jag hade lunchgäster idag. Dels fick jag sitta ute i växthuset och njuta av en god lunch tillsammans med vänner, sedan kunde jag för en stund glömma hur ont jag har i knä och ben. Sen igår har jag haft växtvärk, eller tandvärk i ben och knä. I alla fall har det känts så. Nu inbillar jag mig inte att jag ska växa mer, snarare har  nog en krympningsprocess påbörjats. Att tandvärken skulle flyttat ner i benen tror jag knappast heller, inte på allvar. Men sån var och är känslan. 

Som tur är glömmer man det onda för ett tag när sällskapet är trevligt. Nu har jag bäddat in benen under en varm filt i soffan och hoppas att det blir bättre snart. Slökollar lite på teven och blir aningen fundersam. För plötsligt ser jag klädreklam och det är Lidl som är avsändaren.....säljer de kläder? Trodde att det var en mataffär.....tänk så lite jag vet.

Sommarlunch i växthuset.

4 kommentarer:

 1. Tycker om att lasa dig.
  Jag studera svenska och gillar ditt svenska sprak, du anvandar intressanta ord. Det ar viktigt och тщвшпе for mig. Ursakta men nu har inte jag svenska bokstaver)
  Lycka till! Och ha en bra dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. *viktig och nodigt

   Radera
  2. Hej! Vad roligt att höra att min blogg är till glädje för dig när du ska lära dig svenska. Lycka till med ditt fortsatta studerande!!

   Radera
  3. Jag glömde fråga dig vilket land du kommer ifrån?

   Radera