söndag 7 februari 2016

Ånej, jag råkade blinka. Plötsligt är det söndag kväll och helgen är snart ett minne blott. Jag förstår ärligt talat inte av vilken anledning tiden går så snabbt bara för att det är lediga dagar. Kanske för att jäklas....det måste nästan vara så. Jag känner att jag inte riktigt hunnit med att göra ingenting som jag hade planerat. Måste nog skriva upp det på nästa helgplanering också.

Totalt slö har jag dock inte varit under helgen. Lite nytta har jag gjort. Några tvättmaskiner tvättade, semmelbullar bakade och avsmakade, mat har vi fått att äta som jag lagat till, mitt knä har fått en träningsomgång (det gillades sådär), sonen har fått skjuts till och från träningen. Jösses inser att jag trots allt gjort en del. Inte underligt att jag inte blev klar med att göra ingenting......inte underligt alls.....

Som grädde på moset har jag även hunnit med att bli bättre i min annalkande förkylning. Bubblan runt huvudet är borta och raspet i rösten börjar bli bättre. Hoppas det fortsätter så.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar