måndag 2 januari 2017

Tänk att det redan är den andra dagen på det nya året. Nyss sa vi hej då till det gamla 2016 och välkomnade det nya 2017. Timmarna innan tolvslaget och efter var väldigt trevliga och trivsamma. Mycket god mat, underbart sällskap och roliga spel. En och annan lärdom drogs också, framförallt fick vi lära oss nya ord....i alla fall vissa av oss. För att inte tala om allt vi fick veta om varandra......

Tyvärr följde en del skrot med in på det nya året. Min hosta har blivit värre och värre. Hela huvudet har känts som om det varit på väg att sprängas under hostattackerna som blivit både fler och eländigare. 

I morse beslutade jag mig därför för att ringa hälsocentralen, det gick så där först. Jag lyckades inte knappa in så många siffror rätt på TeleQ:n. Efter femte försöket hade jag fått till allt rätt så att de kunde ringa upp mig....där någonstans fick jag ett kvitto på att jag inte mår särskilt bra. 

Uppenbarligen tyckte inte min läkare det heller för det konstaterades relativt snabbt att jag har bihåleinflammation....inte så konstigt att huvudet går sönder varje gång jag hostar. Eftersom jag är rätt less vid det här laget på att lappa ihop mitt huvud hela tiden känner jag mig nöjd över att ha kommit hem med medicin. Förhoppningsvis är det samma skit i bihålorna som gör att jag hostar, då borde jag må bättre redan imorgon. 

Så nu ligger jag återigen under filten, kollar på Adele när hon sjunger i Radio City Music Hall (repris) och känner mig hoppfull och säker på att snart må bra igen!

En medicinboost så här på det nya året. 

Granriset har fått nytt liv, skotten lyser ljust gröna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar