söndag 13 augusti 2017


Den andra arbetsveckan gick snabbt, en intensiv vecka som avslutades med fest hos en god vän på fredagskvällen, hjälp här hemma under lördagen med att sätta upp väggfästen till teveapparater av andra goda vänner. Nu är det söndag och den här dagen ska  ägnas åt en del förberedelser inför sonens Norgeäventyr.

Men först ska jag tipsa om en bok jag läste en av kvällarna i början av veckan. "Vargarnas tid" av Elisabet Nemert. En historisk roman där verkliga händelser vävs samman med fiktion. Den utspelar sig under andra världskriget. Ondska, mod, kärlek och hopp vävs samman i en bok som i alla fall jag hade svårt att lägga ifrån mig. Boken bjuder inte på så många nya infallsvinklar, istället påminner den om det som inte får glömmas. 
En riktigt bra bok och det enda som kanske inte känns helt trovärdigt är alla lyckliga slut i boken....men det köper jag....boken är lättläst och lite kittlande med de tre vita vargar som följer genom hela boken. Vargarna som gör att allt bitvis känns lite magiskt och övernaturligt men utan att bli alltför overkligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar