söndag 10 december 2017

Idag är det andra advent, om exakt två veckor är det julafton. Med tanke på allt som ska hinnas med är det lätt att stressa upp sig själv. Då menar jag inte saker att göra här hemma, nej här gör jag bara det jag känner för precis som vanligt. Eller nästan, tvättar lite gör jag väl även om jag inte alltid känner för det....

Nej stressen är nog mer förknippad med jobbet. Men även där tänker jag att det inte är lönt att jaga upp sig själv. Jag får helt enkelt fortsätta att gå långsamt och le mycket så tror jag att stressnivån går ner, sen hinner jag det jag hinner. Värre än så är det inte....fast jag skulle verkligen behöva plugga lite idag....få se om lusten kommer....eller om jag får tvinga mig själv? Fast det är ju som sagt andra advent, då borde man väl få ta det lugnt och känna julefrid, åtminstone lite adventsfrid, eller hur?!

Gårdagen blev också en härlig dag som gav massor av energi. Promenader och lite skidåkning på teven under dagen. När så kvällen kom fick vi bjuda goda vänner på middag, det blev både lite rester från fredagskvällens glöggbuffé och lite nytt i form av kyckling och potatispizza på smördeg. Vi åt och surrade i många timmar. När jag väl kröp ner i sängen vid halv två kände jag mig så glad och nöjd!Gårdagens buffé med lite nylagat och lite rester från i fredags. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar