söndag 18 mars 2018

Idag har jag bäddat sonens säng....det känns mycket bra för det betyder att han är på väg hemöver igen. Denna gång för ett kortare besök, men jag får glädjas åt att det kommer att stå fler skor än mina i hallen och att tvättkorgen fylls på snabbare igen.

För att inte hamna i underläge mot tvättamöban har jag denna helg tvättat undan och burit tillbaka allt rent till garderoben...inser att det var väldigt länge sen jag hängde in kläder....men nu är det gjort.

Eftersom det är mindre än två veckor till påsk passade jag också på att ta fram en och annan kyckling. Egentligen borde jag kanske ha väntat till nästa helg men jag tänkte att jag ville påska till det innan sonen landar nästa helg. Nu är det gjort, det enda som saknas är riset på bron, men det får vänta. I dagens blåsväder och töväder skulle det förmodligen flugit sin kos....

På tal om töväder, i fredags utövade jag och en god vän lite snövoodoo. Med nålar och ett väl utarbetat mantra gick vi hårt åt en snöklump....idag är det plusgrader och snön töar både här och där....att jag inte kom på detta tidigare??

Sonen är väntad och efterlängtad!


Snövoodoo verkar fungera!


Funderade på att dra på shortsen och bikinitoppen och skapa min egen klickraket....
Men det kändes långt att gå och väldigt kallt....hängde kläderna inomhus istället.

Snart är det påsk!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar