lördag 24 mars 2018

När det var dags att kliva upp tidigt, tidigt i morse var det med en konstig känsla. Samtidigt som jag var jättetrött kände jag mig samtidigt pigg. Tröttheten berodde nog på att jag var tvungen att kliva upp halv fem men hade varit vaken sen fyra, piggheten hörde ihop med att det var sonen jag skulle hämta vid tåget.

Bara några minuter sent rullade vagnarna in på perrongen med sonen som en av passagerarna. I den tidiga morgontimman åkte vi hemåt, gjorde varma mackor till frukost, startade en eld i braskaminen och sen lät vi Thor fylla teverutan. Vilken härlig morgon. Bästa morgonen på länge.

Redan vid niotiden tog jag dagens första promenad i härligt väder. Solen sken genom molnen, fåglarna sjöng för mig och det knarrade gott om dubbarna i isen när jag gick mina steg genom byn. På eftermiddagen blev det en bonuspromenad med en god vän, det innebär att det har blivit riktigt många steg idag, i alla fall för att vara mig.

Nu sitter sonen och pluggar, jag slöar i soffan och om en timme när det blir Earth Hour ska vi tända ljus och äta jordgubbar. En bra lördag helt enkelt, bästa på länge!

Tåget sonen anlände med. 

Thor på teven en lördag morgon tillsammans med sonen i det andra soffhörnet.
Kan inte bli så mycket bättre.

En härlig förmiddagspromenad.  
Snart får vi smaska i oss dessa godingar. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar