lördag 21 januari 2012

Elden sprakar, det doftar av såpa och ved. När vi  ätit frukost ( vid lunchtid) drog Sudden dammsugaren runt hela huset, jag följde efter och torkade golven. Tur att jag har så bra städhjälp, det blir så enkelt då, inte tar det särskilt lång tid heller. I skidspåren drar skidåkarna och skidskyttarna fram med olika resultat. Nu är det dags för Lindström igen...det blir spännande.

Såg nyss presskonferensen med Juholt, jösses vilken soppa...han som skulle bli den som lyfte sossarna mot högre höjder...sen blev det precis tvärtom. Det ska bli intressant att se vad som händer fortsättningsvis...

Sitter och funderar på att det skulle vara bra att ha en nätverkskabel till gillestugan...för att kunna koppla in teven...då kan vi hyra filmer utan att vara rädd för att det trådlösa nätverket ska svaja. Får se om jag ska försöka få nån som fixar det, ja inte än utan längre fram. Tevens alla funktioner skulle i alla fall bli utnyttjade ännu mer då, det är ju i så fall en investering...jag måste bara fundera hur den ska dras så att det stör så lite som möjligt. Viktigt med det estetiska!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar