lördag 4 juli 2015

Att äta ostbollar eller ostkrokar innebär ju alltid att man blir otäckt kladdig om händerna. Ikväll när sonen hällde upp en skål med de gula bollarna hämtade han ner ett par ätpinnar. Hur smart var inte det?

Nu använder vi ju våra pinnar rätt frekvent, i princip alltid när vi äter asiatiskt men det är ju alltid kul att hitta fler användningsområden. Ett tag funderade han på sked men då tyckte jag att det var mer stil och klass på ätpinnar. Det borde ju funka på popcorn också.....och kanske chips, i alla fall medan de är hela.....sen kan man väl ta skeden då.....


Nu är det lördagsmys....
Idag kom i alla fall blåsten tillbaka, snacka om vindar. Temperaturen höll dessutom inte riktigt samma höga nivå som igår. Men varmt och skönt var det ändå. Dessutom torkade tvätten snabbt i blåsvädret. Så nu är allt rent igen, det gäller bara att ta tillvara allt innan amöban hinner växa sig så stor igen och garderoben blir tom.

Sitter och kollar facebook lite och inser vad många bluffsidor det finns. Sidor som får folk att gilla och dela än det ena, än det andra i hopp om att vinna dessa luftslott. Bastustugor, utekök, grillkåtor, badtunnor och en massa annat. Ingen avsändare utan bara nåt konstigt namn på sidan. Antar att de på det viset kan komma åt kontaktuppgifter till många så att de kan bombardera alla användare med telefonsamtal. Eller så tycker de bara att det är roligt att se hur många de kan lura. 

Själv tror jag inte att jag lurat någon idag, vet inte om jag blivit lurad heller men jag tror inte det.......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar