lördag 18 juli 2015

Det är bara att konstatera att jag bor i ett rätt så våldsamt område. Mest varje natt är det någon slags fight som pågår. Nu är det inte grannarna som slåss om nu nån hann bli orolig för det, nej det är i djurens värld kamperna sker. Egentligen kanske det inte är natt utan det är ofta tidig morgontimme men kamp är det likväl. Bevisen att något hänt är alla hårtussar och fjädrar jag hittar på gräsmattan.

Det jag hör är slagsmål framförallt mellan katter och skator. Inte samtidigt eller med varandra dock. Katterna för sig och skatorna för sig. Än har de inte börjat slåss med varandra men det kommer kanske det också.

Jag tänker att vår stora öppna gräsmatta på baksidan av huset bjuder på en fin arena så det är därför de håller till där. Eftersom jag oftast är väldigt trött orkar jag inte gå upp och titta när fighten pågår som värst men inte skulle jag bli särskilt förvånad om det satt ett gäng åskådare från djurvärlden och tittade samtidigt som en bookmaker går runt och fixade med vadslagningen.

Jösses vilken dramatik vårt till synes lugna kvarter bjuder på.....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar