onsdag 23 september 2015

Ikväll landade den i postlådan, den senaste Avengersfilmen som nu kommit som blueray. Filmkväll med sonen väntar. Har jag tur kanske redan nu i helgen.....längtar! (Fast tänk om jag skulle tjuvkolla i morgonkväll.)

Dessutom kan jag med gott samvete häcka i soffan eftersom städningen avklarades igår. Med tanke på att sonen är delvis inneboende måste jag säga att jag verkligen gillar dessa bonuskvällar som numera dyker upp mitt i veckan. Kvällar när jag inte sitter i bilen på väg till och från stan. Inte för att det gör mig något att skjutsa fram och tillbaka men jag tycker plötsligt att jag har så väldigt gott om tid. Tid som kan användas till att vara huslig. Känns lite ovant. 

Efter att ha ätit middag satt sonen och jag i soffan och pratade om hans nya linjeval, skoljobb och läxor. Diskussionerna rörde hur man läser bäst och hur skönt det kan vara att ta tag i saker ganska omgående för att få känna att man är ledig sen. Krasst konstaterade sonen att jag minsann är bra på att skjuta upp saker och göra dem i sista sekund....att jag inte själv gör som jag förespråkar. Inte den bästa förebilden alltså. 

Fast jag är ju rätt bra på andra saker....som att skapa stora tvättamöbor, riva ut kartonger ur hyllor och inte veta vad jag ska göra av alla saker så de får helt enkelt stå där de är. Det innebär att jag har utvecklat en talang för slalom inomhus, fast utan skidor. Tänk vad man lär sig när man skjuter upp saker....Inga kommentarer:

Skicka en kommentar