måndag 23 januari 2017


Det är tur att jag är en snabbläsare. Igår mitt på dagen kom jag plötsligt på att det låg en bok och väntade på att läsas. En bok jag har stått i kö länge för att få låna. En bok som ska lämnas tillbaka på biblioteket imorgon, om jag inte vill betala förseningsavgift förstås. Men med tanke på den tid jag fått vänta på boken så förstår jag ju att det finns andra som väntar precis som jag. Hur som helst, igår plöjde jag två tredjedelar av boken och ikväll efter middagen läste jag resten. 

Förstås slutade den så att det bara är att börja längta efter nästa. En annan tursam sak ikväll är att sonen är hemma, lätt att bli mörkrädd av den boken.....framförallt efter att ha läst slutet. 

Jamen boken då...jo den var mycket bra. Den sjätte i serien var som vanligt rappt skriven med högt tempo och bitvis brutal spänning. Jag hade inga problem att sträckläsa den men jag tycker inte riktigt att den inte höll samma höga standard som de tidigare böckerna om Joona Linna. Men med det sagt längtar jag redan efter nästa bok i serien....hoppas att det inte dröjer flera år. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar