fredag 3 februari 2017

Fredag kväll och i hallen ligger sovsäckar, väskor och annat blandat som kan vara bra att ha med till Söderhamn imorgon. Då är det nämligen dags att åka iväg till SM. 
Ju-jutsufinalerna går av stapeln på söndag. Sonens finalmatch startar halv elva. Tyvärr börjar inte SVT sina sändningar förrän senare så det går inte att titta för eventuellt intresserade. Jag lär väl rapportera hur det gick, men efter hans match hamnar jag i sekretariatet eller entrén. Rätt skönt ändå att deras final går tidigt...då behöver jag inte vara så nervös hela dagen. 

Just nu känns allt jag måste göra med höger arm mindre lockande....när jag var hos min sjukgymnast idag för att få hjälp med nacken beklagade jag mig över min axel också....den fick en undersökning, möjlig diagnos och med hem en övning som gör att jag känner att jag lever. Att skriva lockar inte för just nu vill inte armen lyfta eller göra någonting utan att det gör ont, väldigt ont....men kanske smärtar det mindre imorgon....fast sjukgymnasten sa att om det börjar göra mer ont har vi hamnat rätt. Det innebär alltså att vägen till en friskare axel går genom smärta. Yeeeey....eller nåt sånt.....not....

Nog med gnäll, kvällen är rätt mysig ändå. Plockmat framför teven när sonen kom hem, naturligtvis under min härliga värmefilt. En rätt så trivsam kväll alltså. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar