onsdag 8 februari 2017

Mitt i veckan, lillördag om man så vill. Inget party dock men hur som helst en skön kväll att slappa i soffan, framförallt med tanke på att det är ovanligt kallt ute för att vara den här vintern. 

Därför är det härligt med en eld i braskaminen och värmefilten som värmer mina frusna tår. Extra varmt är det då vi tänt ljuset i sonens fina glaslykta som alla andrapristagare fick av Söderhamns kommun. Ett litet silverpris, fast av glas.  

Så här långt har i alla fall veckan gått snabbt då det har varit väldigt intensivt på dagarna. Tack och lov har kvällarna varit lugna, en och annan promenad men annars har jag gjort så lite som möjligt. Alldeles nödvändigt med tanke på SM-helgen som inte bjöd på särskilt mycket sömn. Att både arrangera SM-tävlingar och ha tävlanden med gav en hel del anspänning. Snarkande rumskompisar bidrog också till tröttheten.....

En lyckad helg dock, ÖKSF fick mycket beröm för arrangemanget av övriga tävlanden, silverplats i duon och två mycket starka fjärdeplatser som lika gärna kunde varit brons. Det är inget dåligt facit efter ett SM! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar