lördag 18 februari 2017

Idag har det varit en härlig dag. Den började precis som en lördag ska, lite fågelkvitter utanför balkongfönstret, en mugg kaffe och morgontidningen. En promenad på det så kunde jag med gott samvete gå hem och slänga mig i soffan för att titta på all skidåkning. 

Väl i soffan tänkte jag tillbaka på veckan som gått och precis som alla andra veckor har den varit väldigt intensiv. Konstaterar i alla fall nöjt att jag under en hel vecka lyckats ha med mig matlåda till jobbet. Inte enbart min förtjänst dock, utan jag har mamma att tacka för några lådor. Men fatta....en hel vecka....jag är nästan i chock. En sak som kommer att göra att det blir enklare att packa matlådan är det faktum att jag förra veckan fick en låda med Darth Vader på....snacka om att den maten kommer att smaka gott!

För att riktigt få njuta av kvällen gjorde jag en deal med sonen. Jag lovade att baka en kladdkaka om han fixade middag....ett byta han lätt gick med på. Sagt och gjort mellan alla skidåkare och skidskyttar fixade jag en kladdkaka med krämig glasyr. Sen var det bara att slänga sig i soffan igen och vänta på att få middagen serverad. Och det fick jag, friterat till Avengers och sen en mycket chokladkladdig kaka lagom till den stora finalen på filmen! Livet en lördag i Strömbergs hus!

Jag köpte en bukett tulpaner hos Bredbyns blommor på min promenad i förmiddags. 

Min nya fina matlåda.

Kladdkakan smakade gott till slutklämmen på Avengersfilmen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar