lördag 18 mars 2017

Idag känner jag mig som Nasse ser ut på bilden. Tillfreds och med ett leende på läpparna, inte så ängslig som han brukar vara dock. I alla fall inte idag. Den sköna känslan började redan igår, sonen och jag gick ut och käkade när vi båda kommit hem från jobb och skola. Sen lite skönt soffhäng innan ögonlocken drogs igen och sömnen tog över.

I morse sken solen, fåglarna kvittrade och kaffet smakade särdeles gott. En skön promenad i den krispiga förmiddagen på det gjorde att jag kände mig ännu mer nöjd.

Nu kollar jag skidskytte medan jag samtidigt summerar veckan som gått och konstaterar att det är mycket nytt nu....nog skulle det vara lätt att känna sig lite rädd och ängslig som Nasse brukar känna sig när insikten vad mycket jag inte kan slår mig. Men just nu är det mest glädje och förväntan över att få lära känna så många nya människor.

En skön känsla infann sig i alla fall igår när jag plötsligt insåg att jag nu faktiskt kan alla namn på personalen och vet var och med vilka arbetsuppgifter de jobbar....ja jag kan inte bara namnen...jag vet hur de ser ut också.....en liten bit på min väg att lära mig mer. Men en nog så viktig bit!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar