lördag 10 juni 2017

Lördagar är speciellt sköna tycker jag. Framförallt en lördag som denna när det inte finns så många måsten. Då spelar det ingen roll att tröttheten är överväldigande....vaknade som så många nätter nu på slutet med migrän. Medicinen åkte ner men den gör ju inte nytta på en gång så först kunde jag inte somna om för att det gjorde så ont i huvudet....när värken sen släppte kunde jag inte heller somna om på en gång. Det är precis som att jag blir piggare av migräntabletterna....trots att jag egentligen är helt urlakad. Hur som helst, vad gör väl lite trötthet när det är ledig dag. 

Extra skönt var det denna morgon för gräsmattan fick sig en omgång igår igen....så inga stora trädgårdsmåsten väntade. När väl morgonkaffet kickat in så gick jag ut och gick ett varv med min nyladdade trimmer, en promenad på det och lite mer kaffe hos mor så var jag pigg igen...inte riktigt lika pigg som en mört men så det räckte.  

I alla fall så pass att jag orkade gå hem och ta redan på tvätten som hängt på strecket sen förra helgen. Innan sonen och hans kompisar skulle hämtas i Skuleskogen orkade jag dessutom plantera lite kryddor i krukor på altanen. Flera olika sorter. Dels vanliga som persilja och dill men även några olika slags myntor och oregano, några timjansorter åkte ner i krukorna också...nu är det bara att hoppas att de sista frostnätterna gjort bort.  

Men nu orkar jag inte mer....tröttheten slår till igen...soffan är störtskön...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar